MENU
Studená kuchyně |
Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0
Jedli jste někdy nakládaný hermelín? Kdo ho ochutnal, určitě jej rád doporučí komukoli dalšímu. Hermelín je sýr kruhovitého vzezření s bílou ušlechtilou plísní na povrchu. V Čechách se prodává pod různými názvy jako hermelín nebo camembert. Má výraznou chuť, hodí se k červenému vínu a především se dá připravit mnoha způsoby, například nakládaný je opravdu výborný.
Diskuze |
Dobrý den, pokouším se delší dobu si udělat rychlokvašené zelí, ale po dnu až dvou začne mít hořkou, nebo takovou divnou chuť. Čím by to mohlo být? Při jaké teplotě by měla nádoba se zelím být? Také by mě zajímalo, zda nejsou na trhu menší nádoby na kvašení zelí. Třeba čtvrt litru až půllitr.
Děkuji
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zavaruji ale pokud mozno mam v ledničce. VYdrží svickova i bez ni ?? Děkuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Při zavařování uzeného prostě převařit vodu a jestliže chcete dochutit přidejte celý stroužek česneku, sůl, nebo čili papriku, zalejte tak 1 až 2 cm pod okraj na 100 stupnů celsia 1 hodina vyndat a postavit na víčko hotovo
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zavařuji na 100 stupňů jeden den a druhý den opakuji, když jsou sklenice vychladlé. Zavařuji do sklenic Omnia se zamačkávacím víčkem omnia, šrouubovacím sklenicím moc nevěřím, akorát teď sklenice Omnia nejde sehnat.
Úspěšné zavařování, zdraví rektoříková
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2024 NetConsulting Praha s.r.o.