MENU
Recepty na jídlo |
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Tentokrát recept nepřipravují Kluci v akci jako obvykle spolu, ale předvádí ho Filip Sajler se svou babičkou. Pro maso na česneku si vybrali hovězí roštěnou z vysokého roštěnce a předvedli krásný původní recept na přípravu hovězího na česneku podle našich babiček. Recept je na 6 porcí a skládá se z hovězího masa, hnědé česnekové omáčky, bramborových knedlíků a špenátu. V našem článku vám popíšeme postup, jak toto skvělé jídlo připravit.
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Lasagne [lazaně] jsou typický italský pokrm s bešamelem. Jedná se o neplněné italské těstoviny, respektive cca 2,5 cm široké a 8 cm dlouhé těstovinové pláty určené pro stejnojmenný pokrm
Napsala: Konášová J. / komentářů: 0
Kombinace masa, špenátu a bramborového knedlíku je v Čechách velmi oblíbená a každá kuchařka (a samozřejmě i kuchař) ji dělá po svém, ochucuje ji tak, jak to jí / jemu a jejím
Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0
Jak si sami vyrobit lahodnou snídaňovou klobásu. Výroba vyžaduje málo materiálu a s mírným úsilím si sami můžete vyrobit perfektní snídaňový párek bez potřeby uzení. Nejlepší na tom je, že je můžete
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Odpalované těsto se používá na mnoho pokrmů. Patří mezi ně větrníky, žloutkové věnečky a také těsto na knedlíky. Odpalované těsto má ojedinělou vlastnost – je neuvěřitelně „lehké a nadýchané.
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Kluci v akci ještě nedělali klasické květákové placičky, ale ukázali nám recept na květákové košíčky. Křupavý korpus košíčků upečený z kvalitní celozrnné mouky a ochucený oreganem snoubící
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Kluci v akci umí připravit jarního kohoutka. Na paprice ve smetanové omáčce chutná skvěle. Když navrch přidají Kluci v akci pár restovaných žampionů a červenou kapii, samotný pokrm povznesou
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Elektrické pomalé hrnce zajišťují přípravu jídla těsně pod bodem varu, čímž dokážou pokrmu uchovat nejen důležité vitaminy a minerální látky, ale hlavně skvělou chuť. Pomalé hrnce vaří za vás, není
Nové příspěvky |
Při zavařování čehokoliv v mikrovlnce, nikdy neutahuji šroubovací víčko silou, neboť zahříváním na vysokou teplotu hrozí, že se ze sklenice stane granát, který je schopen nejen způsobit prasknutí sklenice, ale i zdemolovat dvířka mikrovlnky. Víčko se dotahuje tzv. na doraz, ihned po ukončení sterilizace. To by ale mělo platit při sterilizaci i troubě, zavařovacím hrnci, apod.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zavaruji ale pokud mozno mam v ledničce. VYdrží svickova i bez ni ?? Děkuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Při zavařování uzeného prostě převařit vodu a jestliže chcete dochutit přidejte celý stroužek česneku, sůl, nebo čili papriku, zalejte tak 1 až 2 cm pod okraj na 100 stupnů celsia 1 hodina vyndat a postavit na víčko hotovo
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2024 NetConsulting Praha s.r.o.