Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Recepty na jídlo

Pečená husa v pomalém hrnci

Pečená husa v pomalém hrnci

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Elektrické pomalé hrnce zajišťují přípravu jídla těsně pod bodem varu, čímž dokážou pokrmu uchovat nejen důležité vitaminy a minerální látky, ale hlavně skvělou chuť. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, při vaření se tak můžete věnovat libovolným jiným činnostem, takže ušetříte i spoustu času, který byste jinak museli věnovat vaření. V pomalých hrncích je možné připravit širokou paletu jídel od masa až po dezerty, zároveň není třeba používat téměř žádný tuk.

Recepty na srnčí medailonky

Recepty na srnčí medailonky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Nejblíž má maso lovených zvířat k hovězímu, je tmavočervené až hnědé, spíš tužší a s malým obsahem tuku. Tím ale veškerá podobnost končí. Příprava zvěřiny má svá zvláštní pravidla, která se vyplatí

Recepty na srnčí guláš

Recepty na srnčí guláš

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Je spousta druhů mas, která stačí prostě vzít a upéct, nepotřebují víc než trochu soli a pepře a výsledek bude vždycky skvělý. Zvěřina mezi ně nepatří. Do tohoto druhu spadá i srnčí

Palačinky

Palačinky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Palačinky jsou nekynutý moučník, který se vyrábí z litého těsta, jehož základem je mouka, mléko a vejce. Palačinka má podobu velmi tenké placky, pečené na pánvi nebo na rozpálené desce (kameni).

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Guláš obecně je v naší domovině oblíbeným pokrmem. Existuje mnoho variant a mnoho originálních receptů. V Česku je populární kromě hovězího i vepřový nebo zvěřinový guláš. Velmi známou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0

Připravit dobře a chutně vepřovou panenku, to je kumšt. Každý si na její přípravu netroufne, ale pokud se to naučíte a přijdete tomu na kloub, budete ji připravovat častěji. Důležité je, aby

Vepřová panenka pečená

Vepřová panenka pečená

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Vepřová panenka patří mezi to nejlepší maso, které na praseti najdeme. Panenku lze připravit chutně a navíc zdravě. Maso je tak delikátní, že opravdu není potřeba, aby plavalo v oleji nebo se

Crisp recepty

Crisp recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Mistrovským kouskem je zapékání neboli funkce Crisp. S ní během několika minut vykouzlíte vynikající koláče i zapečené mořské plody či roastbeef. S multifunkční mikrovlnnou troubou s funkcí

LISTOVÁNÍ
1 | 2   Další

Nové příspěvky

Zavařován uzeného masa do sklenic

 Kamča  25.12.2019 16:35

Správně má být vodou. Uzené maso se při zavařování zalévá čistou vodou. Pouze pokud je uzené maso málo slané, tak může být trochu přisolená. Je to proto, že během zavařování jakékoliv koření výrazně změní chuť masa. Zavřené uzené maso je lepší ochutit až při spotřebě, například nastrouhaným křenem s jablkem.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařován uzeného masa do sklenic

 Bořivoj Wagner  25.12.2019 16:09

Co znamená-cituji-uzené maso vkládáme do sklenic a zaléváme šťávou až po okraj;zaléváme jakou šťávou kde ji vezmem.Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

 Hana Špičková  24.11.2019 12:24

Kolik listů rýmovníku se dává do čaje? Některé recepty mají 1 list na šálek vody, jiné 5 lístků na 1/4 litru, takže jak to je? Děkuji za odpověď. Špičková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

 Aja Rousová  12.11.2019 14:00

Ahoj, můžou čaj z rýmovníku i malé děti?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

 Jozef Rimanovsky  9.11.2019 16:36

Nemam odpověd.Nemohu nic najit o spotřebě koli je limit.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU