Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Recepty na jídlo

Pstruh na másle podle Pohlreicha

Pstruh na másle podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Tentokrát vám Zdeněk Pohlreich poradí, jak na pstruha. Není totiž nic lepšího než lehké rybí maso s trochou osmahlé zeleniny. Talíř září všemi barvami, a navíc si hezké počasí o tuto kombinaci přímo říká. Je přece škoda vařit pořád dokola stejné omáčky a brambory a knedlíky.

Recepty na srnčí guláš

Recepty na srnčí guláš

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Je spousta druhů mas, která stačí prostě vzít a upéct, nepotřebují víc než trochu soli a pepře a výsledek bude vždycky skvělý. Zvěřina mezi ně nepatří. Do tohoto druhu spadá i srnčí

Palačinky

Palačinky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Palačinky jsou nekynutý moučník, který se vyrábí z litého těsta, jehož základem je mouka, mléko a vejce. Palačinka má podobu velmi tenké placky, pečené na pánvi nebo na rozpálené desce (kameni).

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Guláš obecně je v naší domovině oblíbeným pokrmem. Existuje mnoho variant a mnoho originálních receptů. V Česku je populární kromě hovězího i vepřový nebo zvěřinový guláš. Velmi známou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Připravit dobře a chutně vepřovou panenku, to je kumšt. Každý si na její přípravu netroufne, ale pokud se to naučíte a přijdete tomu na kloub, budete ji připravovat častěji. Důležité je, aby

Lasagne podle Pohlreicha

Lasagne podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Lasagne [lazaně] jsou typický italský pokrm s bešamelem. Jedná se o neplněné italské těstoviny, respektive cca 2,5 cm široké a 8 cm dlouhé těstovinové pláty určené pro stejnojmenný pokrm

Hovězí steak na grilu

Hovězí steak na grilu

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Při přípravě hovězího steaku je v 99 % případů zcestné hledat chybu v sobě a ve svých kuchařských schopnostech. Hodit hovězí maso na pánev se dokáže naučit úplně každý. Jedná se o jídlo

Jak dělají hovězí líčka na červeném víně Kluci v akci

Jak dělají hovězí líčka na červeném víně Kluci v akci

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Jak uvádějí Kluci v akci, tak hovězí líčka patří mezi vybrané pochoutky, často podávané ve velmi noblesních restauracích. Kluci v akci nabízejí tradiční způsob, jak si je připravit podomácku,

LISTOVÁNÍ
1 | 2   Další

Nové příspěvky

Rýmovník žloutnou listy

 edita  20.9.2019 15:44

ahoj, rymovnik se kazdym rokem presazuje, staci pouze presadit do vetsiho kvetinace a vyhonky rymovniku zastrihnout a za 14 dni uvidis tu zmenu, a samozrejme zalevat nesmi preschnout a prihnojit po mesici hnojivem pro stalozelene pokojove rostliny, pestovat si da ale i v zahradach nejenom doma.
Preji hodne stesti

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rýmovník žloutnou listy

 Kamča  3.9.2019 12:03

Možná je to špatná hlína, ve které je zasazený.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rychlý moučník na plech

 Monika semrova  25.5.2019 20:28

Když mám zlucnikovou dietu můžu moučník z listového těsta jsem měsíc po operaci

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rýmovník žloutnou listy

 Dagmar  19.4.2019 20:23

Mému rýmovníku žloutnou listy. Moc ho nezalévám a nedávám na přímé slunce. Také se nijak bujné nerozrůstá.
Dékuji za rady.
Dagmar

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařovaní uzeneho masa

 Kamča  6.2.2019 17:18

Určitě nic nezkazíte, když libové uzené maso zalijete vyškvsřeným sádlem a pak vše zavaříte. Experimentovat se dá i se slaninou nebo špekem buď vcelku a nebo umletý špek přidat k uzenému a pak zavařit.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU