Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Recepty na jídlo

Crisp recepty

Crisp recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Mistrovským kouskem je zapékání neboli funkce Crisp. S ní během několika minut vykouzlíte vynikající koláče i zapečené mořské plody či roastbeef. S multifunkční mikrovlnnou troubou s funkcí Crisp se rázem stanete uznávaným šéfkuchařem vaší domácnosti. Tyto trouby s přehledem zvládají běžné funkce klasických trub včetně grilování nebo rychlého ohřevu pokrmů.

Svíčková omáčka z Halali

Svíčková omáčka z Halali

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Přípravu svíčkové omáčky z nakládané zeleniny „Halali směs pod svíčkovou“ budete milovat. Existuje mnoho receptů, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete

Houskový knedlík snadno a rychle

Houskový knedlík snadno a rychle

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Dnes si lze jen těžko představit, že by ke klasickým českým omáčkám existoval lepší doplněk než houskový knedlík. Houskový knedlík je považován za gastronomickou přílohu. První zmínka o houskovém

Jak dělají francouzské brambory Kluci v akci

Jak dělají francouzské brambory Kluci v akci

Napsala: Konášová J. / komentářů: 0

Francouzské brambory patří k těm jídlům, které si každá rodina vaří po svém. Dávají si do nich to, co mají rádi. Někdo k vaření používá smetanu, jiný přidává houby atd. Jedním z oblíbených

Jak dělají dušenou kapustu Kluci v akci

Jak dělají dušenou kapustu Kluci v akci

Napsala: Konášová J. / komentářů: 0

Některá zelenina vzbuzuje v lidech odpor už svým vzhledem, a ani chuť je nijak neláká. A právě k takovým zeleninám patří kapusta, která je spoustou lidí nenáviděná. Pokud by se jí ale

Jak dělají hovězí roštěnou Kluci v akci

Jak dělají hovězí roštěnou Kluci v akci

Napsala: Konášová J. / počet komentářů: 0

Kombinace masa, špenátu a bramborového knedlíku je v Čechách velmi oblíbená a každá kuchařka (a samozřejmě i kuchař) ji dělá po svém, ochucuje ji tak, jak to jí / jemu a jejím

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1 | 2

Nové příspěvky

Skopové klobásy

 Milda  24.11.2022 15:28

Skopové klobásy, jaká lahoda. Hmmm. Jejich uzení je ale umění. Nejdříve musíte vyhřát udírnu na teplotu 70°C. Pak do udírny rezvěste klobásy a půl hodiny je nechte při otevřených dvířkách vysychat. Poté udírnu zavřete a klobásy uďte po dobu 8 hodin. K uzení použijte suché dřevo ovocných stromů bez kůry nebo dřevo bukové.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

 Michal  20.11.2022 11:54

Dobrý den. Můžete mi poradit, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho udit skopové klobásy? Budu moc rád za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

 ivanka  6.11.2022 21:38

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Kamča  22.9.2022 16:46

Sterilizace hotových jídel umožňuje jejich uchování po dlouhou dobu. Zavařené jídlo vydrží měsíce.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Věra Agnes Vimpelová  22.9.2022 14:11

Mám dotaz, jak dlouho vydrží zavařené hotové jídlo? Chci to zavařovat v troubě.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

 Dana Rezlová  9.7.2022 18:07

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS