Informace od profesionálů

MENU

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  
Diskuze

ZAVAŘOVÁNÍ HOTOVÝCH JÍDEL DO SKLENIC

 MM  20.11.2023 8:42

Hotové jídlo nesmí obsahovat mouku, výrobky z mouky, rýži ani brambory. Po krátké době by začalo ve sklenicích kvasit.

Odpovědět

Odpověď

Re: Zavařování hotových jídel do sklenic
 Jirka

Zdravim proc ani ne brambory ?
Dnes jsem koupil pastiku ve skle brambory tam byli.
A
Ja je mel.v polévce acca měsíc ok.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Zavařování hotových jídel do sklenic
 jana

JÁ ZAVAŘUJI HOTOVÉ JÍDLO S MOUKOU,CIBULÍ,I ZELENINOU A NIKDY SE MI NIC JEŠTĚ NEZKAZILO.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Zavařování hotových jídel do sklenic
 Venas

Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Karel

Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Věra Agnes Vimpelová

Mám dotaz, jak dlouho vydrží zavařené hotové jídlo? Chci to zavařovat v troubě.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS