Informace od profesionálů

MENU

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Omáčka

Žampionová omáčka jako od Pohlreicha

Žampionová omáčka jako od Pohlreicha

Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0

Tuto krémovou žampionovou omáčku si zamilujete a budete ji chtít dát na všechno! Od steaku po kuře, vepřové kotlety až po plněné omelety a pečené brambory, jste omezeni pouze svou fantazií. Je to luxusní a přitom jednoduchá omáčka, kterou budete dělat znovu a znovu a znovu. Jednoduchý recept na přípravu nevyžaduje žádné gurmánské ingredience. Klidně byste mohli jen na másle orestovat žampióny a promíchat je se sklenicí smetany. Ale pokud chcete takovou žampionovou omáčku, jako od Pohlreicha, která se vyrovná skvělým omáčkám světa podávaných v luxusních restauracích,

Křenová omáčka Kluci v akci

Křenová omáčka Kluci v akci

Napsala: Konášová J. / komentářů: 0

Češi jsou milovníci různých omáček, a nemusí se jednat hned o svíčkovou nebo rajskou, jejich chuťové buňky potěší i takzvané bílé omáčky, k nimž se řadí právě i ta křenová. A jeden

Diskuze

Pepřová omáčka pohlreich recept

 Dana Rezlová

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Jan

Při zavařování čehokoliv v mikrovlnce, nikdy neutahuji šroubovací víčko silou, neboť zahříváním na vysokou teplotu hrozí, že se ze sklenice stane granát, který je schopen nejen způsobit prasknutí sklenice, ale i zdemolovat dvířka mikrovlnky. Víčko se dotahuje tzv. na doraz, ihned po ukončení sterilizace. To by ale mělo platit při sterilizaci i troubě, zavařovacím hrnci, apod.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Milda

Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Jiří

Zavaruji ale pokud mozno mam v ledničce. VYdrží svickova i bez ni ?? Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařovaní uzeneho masa

 Antonín

Při zavařování uzeného prostě převařit vodu a jestliže chcete dochutit přidejte celý stroužek česneku, sůl, nebo čili papriku, zalejte tak 1 až 2 cm pod okraj na 100 stupnů celsia 1 hodina vyndat a postavit na víčko hotovo

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Karel

Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Venas

Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS