Informace od profesionálů

MENU

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Pečení

Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Hrníčkové recepty jsou velmi oblíbené pro svou rychlost a možnost kombinací. Při jejich přípravě se využívá velikosti jednoho hrníčku, kterým se měří použité ingredience na daný pokrm či pečivo. Existuje nespočet hrníčkových receptů a bylo vydáno i několik hrníčkových kuchařek.

Diskuze

Rychlý moučník na plech

 Monika semrova

Když mám zlucnikovou dietu můžu moučník z listového těsta jsem měsíc po operaci

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Karel

Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Venas

Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování uzeného masa do sklenic

 Zdeňka Rektoříková

Zavařuji na 100 stupňů jeden den a druhý den opakuji, když jsou sklenice vychladlé. Zavařuji do sklenic Omnia se zamačkávacím víčkem omnia, šrouubovacím sklenicím moc nevěřím, akorát teď sklenice Omnia nejde sehnat.
Úspěšné zavařování, zdraví rektoříková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

 Milda

Skopové klobásy, jaká lahoda. Hmmm. Jejich uzení je ale umění. Nejdříve musíte vyhřát udírnu na teplotu 70°C. Pak do udírny rezvěste klobásy a půl hodiny je nechte při otevřených dvířkách vysychat. Poté udírnu zavřete a klobásy uďte po dobu 8 hodin. K uzení použijte suché dřevo ovocných stromů bez kůry nebo dřevo bukové.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

 Michal

Dobrý den. Můžete mi poradit, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho udit skopové klobásy? Budu moc rád za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

 ivanka

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS