Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

RÝMOVNÍK

  

ZAVAŘOVÁNÍ

  

OMÁČKA

  

ČAJE

  

Zavařování

Zavařování vývaru

Zavařování vývaru

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Chystáte se na stanování a děláte si starosti, jak to vymyslet s jídlem? Zavařte si pár potravin na cestu. Pak už je jen stačí vyklopit do ešusu a ohřát na ohni. Zavařování sice není žádná velká věda, ale není radno podceňovat některá doporučení, protože špatně zavařené potraviny se mohou rychle zkazit.

Postup při zavařování

Postup při zavařování

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Zavařování potravin není složité. Pokud dodržíte základní pravidla konzervace, tak nic nebrání tomu, abyste si doma vytvořili ve sklenicích nádherné kompozice chutí a barev jak z ovoce, tak i z

Zavařování hotových jídel do sklenic

Zavařování hotových jídel do sklenic

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Proč zavařovat hotové jídlo do sklenic, je jasné. Minimálně vám to v budoucnu ušetří čas, který potom můžete věnovat své rodině, koníčkům a podobně. Takto připravené pokrmy vám vydrží opravdu

Zavařování ořechů

Zavařování ořechů

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Měli jste nadměrnou úrodu ořechů a teď nevíte, co s nimi? Ptáte se, jak uchovat vlašské ořechy? Jak probíhá sterilizace ořechů, třeba i zavařování lískových ořechů? Je to velice jednoduché,

Zavařování uzeného masa do sklenic

Zavařování uzeného masa do sklenic

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 2

Budete udit masíčko? Pokud vám trošku zbyde, zkuste ho dát do sklenic a sterilizovat. Postup je jednoduchý a zajisté vám to bude chutnat. Takto připravené maso můžete používat i jinak než

Zavařování okurek v horkovzdušné troubě

Zavařování okurek v horkovzdušné troubě

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0

Jak na zavařování okurek v horkovzdušné troubě? Možná vás to překvapí, ale zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než zavařování v horké vodě. Ušetří vám to docela dost času, protože

Zavařené zeleninové lečo

Zavařené zeleninové lečo

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Kdo by neznal lečo, lehké zeleninové jídlo, na jehož přípravě vlastně nic není. Potřebujete pár cibulí, letních paprik a rajčat, k tomu už jen lžíci sádla nebo oleje a špetku soli. No a na

Jablečná povidla v domácí pekárně

Jablečná povidla v domácí pekárně

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Jablečná povidla mají v našich zeměpisných šířkách dlouhou historii. Ty tam jsou však doby, kdy naše babičky stály u kamen a míchaly v hrnci pověstná povidla, která se tak ráda připalovala.

Diskuze

Zavařovaní uzeneho masa

 krutska anna  6.2.2019 15:10

mam uzeném maso hodně libové chci ho zavařit nužu přidat sádlo.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Čaj z rýmovníku

 Aja Rousová  12.11.2019 14:00

Ahoj, můžou čaj z rýmovníku i malé děti?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

 Jozef Rimanovsky  9.11.2019 16:36

Nemam odpověd.Nemohu nic najit o spotřebě koli je limit.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

 Jozef Rimanovsky  9.11.2019 12:51

Kolik toho mužu na 3 krat vypit.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Rýmovník žloutnou listy

 edita  20.9.2019 15:44

ahoj, rymovnik se kazdym rokem presazuje, staci pouze presadit do vetsiho kvetinace a vyhonky rymovniku zastrihnout a za 14 dni uvidis tu zmenu, a samozrejme zalevat nesmi preschnout a prihnojit po mesici hnojivem pro stalozelene pokojove rostliny, pestovat si da ale i v zahradach nejenom doma.
Preji hodne stesti

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rýmovník žloutnou listy

 Kamča  3.9.2019 12:03

Možná je to špatná hlína, ve které je zasazený.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

Recept1

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU