Facebook Síť X Pinterest email tisk

Příběh

PEPŘOVÁ OMÁČKA POHLREICH RECEPT

Dana Rezlová

Vydáno 9.7.2022, aktualizováno 25.1.2025

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Odpovědět

Odpověď

Re: pepřová omáčka pohlreich recept

ivanka

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj příspěvek

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo osm.
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.



Zavařování hotových jídel do sklenic
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Zavařování masa do sklenic v troubě
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku

mohlo by vás zajímat

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo osm.